"/>
PK Vloeren - Geffen

Welkom:

PK Vloeren is al 20 jaar actief in het leggen van alle mogelijke kunsthars vloeren, en is thuis in het gehele traject van de
beoordeling van de ondervloer met het daarbij behorende advies tot en met de uitvoer hiervan. We denken graag mee over de mogelijkheden voor uw vloer, we gaan geen uitdaging uit de weg of het nu nieuwbouw of renovatie is u krijgt een goed
onderbouwt advies, en natuurlijk een vloer waar u en wij trots op kunnen zijn.
Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van uw bestaande kunsthars/bedrijfsvloer.

Siergrindvloeren

Siergrind is zeer gemakkelijk te onderhouden. De open pori�n houden het stof goed vast zodat het daarna gemakkelijk met de stofzuiger te verwijderen is.

Vloeistoffen zoals water of koffie kunnen geen permanente schade veroorzaken gezien de vloer van kunsthars is gemaakt. Een PK siergrindvloer is een sieraad voor iedere ondervloer en in allerlei tinten en combinaties leverbaar. Het is ook mogelijk om plinten en zelfs trappen van siergrind te voorzien. Ook logo�s en dergelijke behoren tot de mogelijkheden.

Bovendien is het mogelijk om de siergrind vloer door PK Vloeren te laten voorzien van een seallaag zodat de pori�n tussen de korrels gesloten zijn.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.
PK Vloeren Geffen